maanantai 3. maaliskuuta 2014

What's up?

Mitäs meidän elämään on mahtunut taas viikossa?

Pennulla pari hallivierailua ja pentupainia. Ollaan nyt kaiken kaikkiaan käyty kahdesti POKS:n hallilla ja kerran JOA:n. POKS:lla katseltiin vähän aikuisten koirien aksaamista ja leikittiin. Maahan ei jostain syystä Terra suostunut menemään (tekonurmi), mutta istuminen sujui. JOA:lla palkkailin kontaktin otosta, lähettyvillä juoksenteli pari muuta koiraa. JOA:n hallilla ei maistunut leikki, koska päällä oli ällöttävä takki ja tyhmä hihnakin roikkui kaulassa. Mutta on se vaan niin kiva kun ei vierasta uusia paikkoja varsinkin kun kyseessä on hallit.

rotta
Viime tiistaina Terra pääsi riehumaan Riio-veikan ja Grimm-bc:n kanssa, ensin tunti kolmistaan ja sitten vielä melkein tunti sisarukset keskenään. Lopussa R ja T vaan järsivät luita ja kävivät vuorotellen ottamassa toiselta parhaaksi todetun luun. Kyllä niillä on niin paljon samanlaisia eleitä, että sisaruksiksi tunnistaa ( tai no ainakin samaksi roduksi :)). Mukava kun on lähellä saman ikäistä pentuseuraa ja etenkin sisarusseuraa!

hyeena

Kendin kanssa oltiin viime viikon maanantaina Leinosen Niinan aksakoulutuksessa. Ei mikään hirmu vaikea rata, mutta saatiin hiottua valsseja (välillä jopa onnistui hyvin, hurraa!) ja muutamia hyviä teknisiä neuvoja ohjaukseen. Oli kyllä kiva koulutus. Videota tulee, jos/kun saan ne juupituubiin. Nyt taitaakin omat viikoittaiset treenit jäädä vähän tauolle kentän ollessa jäässä, kun ei ole kitteellä sisätreeni mahdollisuutta :( Mutta kaverin kautta onneksi päästään ensi tiistaina treenaamaan halliin joinsuuhun.

jänis
Arkitaidoissa ollaan kehitytty ainakin odottamisessa. Terra odottaa nätisti istuen ruokaansa jo niin kauan, että laitan kupin lattialle ja suoristan itseni seisomaan, vapautan sitten jes-sanalla, jota käytän myös muulloin nopeana kehu ja vaupautus sanana. Ollaan myös naksuteltu, maahan menoa tarjoaa kivasti ja käsikosketusta ollaan treenattu. Ai niin käytiinhän myö putkeakin jo juoksemassa omalla kentällä.

lepakko  





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti