perjantai 28. marraskuuta 2014

Ensimmäiset möllit

Eilisilta vietettiin Pärnävaaralla agilitymölleissä ja Terran kanssa osallistuttiin ensimmäistä kertaa skaboihin. ilmoitin meidät VVV-radalle (vauvat, vanhukset ja vammaiset), jossa oli vain putkia. Mölliratakin olisi ollut ihan tehtävissä, mutta siellä oli A ja puomi, joita ei olla vielä juurikaan treenattu. Putkiralli meni muuten hyvin, mutta oma pieni epäröinti johti myöhästymiseen ja Terra pujahti väärään putkenpäähän. Putkihässäkässä oli vaikeampi hahmottaa/muistaa seuraavaa estettä kun normaalilla agilityradalla, koska kaikki esteet on samanlaisia. Mutta Terra kulki hyvin, harmittaa vaan kun ei pystynyt ottamaan rataa uudestaan.



Osallistuin myös kisaavien hyppyradalle lainakoiran kanssa, mutta siitä jäänyt mitään kerrottavaa jälkipolville :D Se lähti niin kuin hanskasta heti toisen hypyn jälkeen. Mutta ei ollakaan käyty treenassa yhdessä kuin neljä kertaa ja miulla on vielä paljon opettelemista siinä, miten saan sen suuren moottorin ohjattua oikein, ettei mopo lähde keulimaan :)

Tepa ja Pupsa
Loppuun vielä muutama kuva kännykän kätköistä. K ja T on ollut miulla töissä mukana ja siinä töitten lomassa tullut räpsittyä apulaisista kuiva :)



Terroristi 11 kk





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti