perjantai 18. lokakuuta 2013

Avicii - Levels

Toiset kolmosen kisat menikin ihan eri fiiliksellä kuin ekat. Viime lauantaina siis juostiin JOA:n kisoissa kolme Anne Saviojan rataa. Ja uskomatonta, mutta totta tehtiin ekalla radalla nolla! Eikä ollut muillakaan radoilla kaukana. Kylläpä oli kiva, kun Kendin kanssa menossa samaan suuntaan koko ajan :)

A-rata 0, -0,71, 2. sija
Hitaita kun ollaan niin kakkoseks jäätiin eikä kakkosille asti sertiä jaeltu :( mutta olen tyytyväinen nollaan. Tällä radalla jouduin käyttämään ääntä ehkä eniten (ja se kuulostaa aina yhtä kamalalta videolla..).

B-rata 5, 1,21 --> 6,21, 6. sija
Yliaikaa ensimmäisen kerran ikinä. Mutta sitä kai se tulee meidän kohdalla olemaan. Saattoi olla ihanneajatkin aika tiukat Saviojalla, mutta meidän kontaktiesteet on varsinkin niin hitaat, että niissä kuluu aikaa.. Putkelle, josta tuli kielto, miun PITI ohjata eri tavalla, eli tyhmä tyhmä minä.

C-rata 5, 4,85 --> 9,85, 4. sija
Kepeillä meni monta sekuntia. Tuota kepeillevientiä pelkäsinkin, että siinä tulee virhe. Muuten ihan kiva rata.


Meidän tavoitteet agilityn saralla on täyttyneet jo niin monin kertaisesti, että mitä tulevaisuudessa tehdäänkään niin tehdään rennolla meiningillä. Tehdään parhaamme ja kiva jos niitä nolliakin välillä tulee, nyt kun se näköjään on ihan mahdollistakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti