maanantai 23. toukokuuta 2011

Saamaton viikko

Viime viikko menikin sitten tekemättä mitään. Ja silti tuntui että aina pitää olla menossa.. Päivät meni tenttiin lukiessa, maanataina jätin tokon väliin ku oli niin huono keli, tiistai ja torstai iltana pentukurssin pitoa, keskiviikkona kentän siivoustalkoot ja perjantaina tentti ja illalla siskon luona käynti. Viikonloppu menikin töissä. No otin yhtenä iltana omalla pihalla kaikilla koirilla kahden aidan ohjauksia. Kendi toimi tapansa mukaan, Hilima kulki tosi mukavasti ja Moritzinkin mielenkiinto oli jo paremmin itse tekemisessä. Kun nyt vaan sais aidatun pihan niin vois harjotella M:n kanssa ilman liinaa, kun se on aina tiellä ja jumissa jossain..

Ainiin ja Hilima pääsi verijälkeä ajamaan, niinkun on päässyt myös muutamana edellisenäkin viikkona. Pari kertaa verijälkeä treenaamassa ollut myös Onni-veli ja pari kertaa Lemmy. Hilima kuulemma menee jäljellä parhaiten, tarkasti ja vauhdilla, välillä on kuulunut jo herättelyhaukkujakin. Niin siksi kuulemma, koska en ole nähnyt kun kerran Hiliman jälkityöskentelyä ja muitten en ollenkaan, kun tuo miespuolinen hoitaa metsästyskoulutuksen.

Mutta tällä viikolla ois tarkoitus vähän ryhdistäytyä ja treenata enemmän. Tänään toko ja sunnutaina agitreenit. Joku ilta kotona agilityä ja mahdollisesti myös keskiviikkona kentällä. Ti ja to taas pentukurssi muitten penneleille. Mutta ei sitten muuta kun ensi kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti