keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

The mission accomplished!


Melkein pari viikkoa jo kerennyt hurahtamaan Ruokolahden agilitykisoista, joissa siis saatiin kaksi nollaa ja SERT. Tavoitteemme agilityn saralla tuli saavutettua eli noustiin kakkosluokkaan, nyt kaikki mitä agilityssä vielä saavutetaan on vaan plussaa. Lauantaina 9.6. mennäänkin kokeilemaan miten pärjätään kakkosissa

Ensimmäinen rata: Yksi rima tippui ja siitä vitonen, pronssille päästiin silti. Ihme kyllä tuo rimantiputus ei harmittanut yhtään, kaiken kaikkiaan oli tosi hyvä fiilis ja rennolla meiningillä jäätiin odottamaan seuraavia ratoja.

Toinen rata: Puhdas rata! Muuten ei tainnut tulla mitään ihmeitä, takaleikkaus ei vain onnistunut niin kuin vähän arvelinkin.. Noustiin yksi sija ylöspäin eli hoppeeta.

Kolmas rata: Ja sieltä se sitten tuli viimeinen nolla ja vielä voitolla! Oltiin ainoita makseissa, jotka sai tältä radalta nollatuloksen. Tämä rata meni kokonaa ihan hyvin. Vauhtia myö kaivattais lisää, mutta voi olla, että ei ikinä saada :) tehdään sit sitäkin tarkemmin.


Agin lisäksi ollaan tokoiltukin nyt ihan tavoitteellisesti. Ilmottauduin  koirakoulu Napakan tokon jatkokurssille, koska kaipasin ulkopuolista kertomaan mikä meidän tokossa on hyvää ja mikä huonoa. Kurssi on vastannut hyvin odotuksiani. Ollaan saatu juuri sellaisia pieniä korjausehdotuksia mitä kaipasinkin mm. seuraamisasentoa ollaan saatu nyt suoremmaksi. Sain myös varmistuksen siihen, että Kendi pysyy paikallamakuussa vaikka vieressä toiset koirat liikuisivatkin. Olen saanut kurssilta kannustusta ja sitä myöten itsevarmuutta siihen, että koira kyllä osaa. Näin ollen uskallan ilmottautua syksyn ensimmäisiin lähellä oleviin toko-kokeisiin, tämä on lupaus ;) Ensi viikolla onkin kurssin viimeinen kerta ja meillä siellä möllitoko-kisat.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti